The "Aw, snap!" problem


M

M Winther

I had problems with not being able to access sites and having "Aw,
snap!" displayed all the time, running Chrome in WinXP. I tried
everything, but finally removed my installation of Origin software for
gamers (from origin.com). This resolved the problem. It hasn't occurred
since I deinstalled this software. There seems to be some
incompatibility problem between Chrome and certain softwares.

M. Winther
http://home7.swipnet.se/~w-73784/
 
M

M Winther

M Winther said:
I had problems with not being able to access sites and having "Aw,
snap!" displayed all the time, running Chrome in WinXP. I tried
everything, but finally removed my installation of Origin software for
gamers (from origin.com). This resolved the problem. It hasn't occurred
since I deinstalled this software. There seems to be some
incompatibility problem between Chrome and certain softwares.

M. Winther
http://home7.swipnet.se/~w-73784/
No, this didn't help. But I denotched Settings/Advanced Settings/"Use a
prediction service to help complete searches and URLs typed in the
address bar".

It seems to work.

M.
 
Ad

Advertisements

M

M Winther

M Winther said:
No, this didn't help. But I denotched Settings/Advanced Settings/"Use
a prediction service to help complete searches and URLs typed in the
address bar".

It seems to work.

M.
Sorry, that it didn't work either. But now I think I have found it: I
denotched Settings/Advanced Settings/"Predict network actions to
improve page load performance"

Now the problem seems to have disappeared.

M.
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Similar Threads

Awful error message 1
AW: Changing the install key 0
snap powerdown !? 6
Snap in failed to initialize 4
Missing msinfo32 Snap-in 1
snap-in creation failed 8
IPSec monitor snap-in 1
missing snap ins 2

Top