No audio on finished movie


D

Debbie Born

I created a movie from my mini dv camera Everything was fine sound and all
until I saved the movie and went to create chapters with Nero startsmart.
There was no sound from my recorded movie but the wma's I added in wmm could
be heard. I tried then to play in on my media player. There was no movie
sound there either. But there is when I go back and play it in Wmm.
Can someone help me?
 
Ad

Advertisements

J

John Inzer

Debbie said:
I created a movie from my mini dv camera Everything was fine sound
and all until I saved the movie and went to create chapters with Nero
startsmart. There was no sound from my recorded movie but the wma's I
added in wmm could be heard. I tried then to play in on my media
player. There was no movie sound there either. But there is when I go
back and play it in Wmm.
Can someone help me?
=============================
I guess you are using Movie Maker?

Did you save the finished project in
a movie format such as .wmv or .avi?

If you are using Nero.....NeroVision is
the app you need to create DVDs.

--


John Inzer MS-MVP
Digital Media Experience

Notice
This is not tech support
I am a volunteer

Solutions that work for
me may not work for you

Proceed at your own risk
 
Ad

Advertisements

J

John Inzer

Debbie said:
I have tried saving to both. But AVI is what I wanted.
==============================
So...were you successful in saving the
Movie Maker file in the DV-AVI format?

And...are you using "NeroVision"?

--


John Inzer MS-MVP
Digital Media Experience

Notice
This is not tech support
I am a volunteer

Solutions that work for
me may not work for you

Proceed at your own risk
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top