Vista Spooler subsystem not working


D

djsellin

I have about 5 PC's running Vista. I've had many Vista printing problems but
eventually got the correct drivers loaded and haven't had any problems till
today. One laptop started getting the Spooler subsystem not working. I
deleted all the printers, reloaded the HP LJ2015 Vista driver from HP and
can't get the spooler to stay up. I can print one job before it crashes.

I found one post in about Windows components about the Internet print driver
being checked but not LPR and LPD, fixed that but it still doesn't work.

If anybody asks me about Vista i tell them to get XP! I've found numerous
posts about this problem but no real answers. You better get this fixed
before i recommend Vista for anybody.

Thanks
Dave

----------------
This post is a suggestion for Microsoft, and Microsoft responds to the
suggestions with the most votes. To vote for this suggestion, click the "I
Agree" button in the message pane. If you do not see the button, follow this
link to open the suggestion in the Microsoft Web-based Newsreader and then
click "I Agree" in the message pane.

http://windowshelp.microsoft.com/communities/newsgroups/en-us/default.mspx?mid=7236f0c9-2115-4619-8392-3ac7df8ecba0&dg=microsoft.public.windows.vista.print_fax_scan
 
Ad

Advertisements

Ad

Advertisements

D

djsellin

That seemed to help, but it would be nice if that was updated for Vista,
since there were a few extra keys in the monitor section.
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top