Steam issue


Joined
Jan 4, 2003
Messages
7,906
Reaction score
758
Ok so tonight I took the plunge and wiped my M4 SSD and did a complete reinstall of Win7 Pro

Simple enough you would think? Yeah twas I guess until I got to reinstalling Steam

Boosh on the drive it goes, installs fine, updates fine, Log in it won't allow!!

As soon as I enter my Password it crashes and tells me there is a problem with the Bootstrap command (or words to that effect)

I've looked about but really can't get a answer that helps. I have uninstalled, cleaned registry, reinstalled and tried again. Same issue every time

Has anyone got any ideas? I've never had this problem before!

TIA
 
Ad

Advertisements

V_R

¯\_(ツ)_/¯
Moderator
Joined
Jan 31, 2005
Messages
13,460
Reaction score
1,769
Tried the old delete the clientregistry.blob file trick yet?
 
Joined
Jan 4, 2003
Messages
7,906
Reaction score
758
It worked, although I didn't delete it just renamed it :)

Steam booted though without issue. Cheers mate lets see if it holds out :bow:
 
Ad

Advertisements

V_R

¯\_(ツ)_/¯
Moderator
Joined
Jan 31, 2005
Messages
13,460
Reaction score
1,769
Good times. :thumb:

Dont worry about renaming it, just delete it, it just gets recreated when steam starts anyway. :)
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top