Restart problem


G

Guest

My computer was working just fine until I restarted it then it would just
keep rebooting. I disabled the auto rebot on system failure and a blue screen
came up with this:
STOP: c0000135 {Unable To Locate Component}
This application has failed to start because USER32.dll was not found.
Re-installing the application may fix this problem.
 
Ad

Advertisements

G

Guest

I got that error too as well as others.


In November I put together my system. I have a RADEON 9600 256mb video card
1 gig of ram on a Biostar M7NCP Pro, Soney 56x CD reader. I instaled windows
XP Home Fresh install. Loaded drivers, then updated them, then ran windows
updates. I installed Ever Quest 2, then did disk check, then defraged, and
made a restore point. About a week ago I installed net metting. then little
by little my computer would restart. the last few days it would resater every
time I booted up, right after the windows logo. I tryed going in to safe
mode to do a restore, but it would lock up. I did get in 1 time and turned
off auto restart on fail. I have gotten all kinds of errors form mouse to
video conflict with net metting, user interface dll missing. I tryed to the
restore boot from the CD and that didn't work. I tryed to install XP again
and I would get an error and would come back at 39 min remaining. I
reinstalled windows 98, and got that up and running did all the driver up
dates and BIOS update. I then tryed to install xp on a diffrent partion and
once again getting errors, and returning at 39 min, but the 98 is working
fine.

BTW that is my Gaming computer. Yes it is on all the time. I have DHCP from
my ISP, then a router, then a switch, then SP2 Firewall. No I'm not running
any anti virous software on it, and no I don't check any email, websites, or
even have the little msn guy running, heven for bid it lower my gamming exp
by 0.001% lol.
 
Ad

Advertisements

G

Guest

and DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL error

Nneuromancer said:
I got that error too as well as others.


In November I put together my system. I have a RADEON 9600 256mb video card
1 gig of ram on a Biostar M7NCP Pro, Soney 56x CD reader. I instaled windows
XP Home Fresh install. Loaded drivers, then updated them, then ran windows
updates. I installed Ever Quest 2, then did disk check, then defraged, and
made a restore point. About a week ago I installed net metting. then little
by little my computer would restart. the last few days it would resater every
time I booted up, right after the windows logo. I tryed going in to safe
mode to do a restore, but it would lock up. I did get in 1 time and turned
off auto restart on fail. I have gotten all kinds of errors form mouse to
video conflict with net metting, user interface dll missing. I tryed to the
restore boot from the CD and that didn't work. I tryed to install XP again
and I would get an error and would come back at 39 min remaining. I
reinstalled windows 98, and got that up and running did all the driver up
dates and BIOS update. I then tryed to install xp on a diffrent partion and
once again getting errors, and returning at 39 min, but the 98 is working
fine.

BTW that is my Gaming computer. Yes it is on all the time. I have DHCP from
my ISP, then a router, then a switch, then SP2 Firewall. No I'm not running
any anti virous software on it, and no I don't check any email, websites, or
even have the little msn guy running, heven for bid it lower my gamming exp
by 0.001% lol.
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top