Rear Channel Speakers Not Functioning In Windows Vista With Realte


G

Guest

I just purchased a new HP PC with Windows Vista. I plugged my wireless
headphones into the primary (front) channel in the back of the PC, and then
external speakers into the secondary (rear) speaker jack. I have the Reaktek
HD manger set up for quad speakers. The front and rear speakers tested out
ok in Reaktek (I heard all sounds in L/R for front and rear speakers).
However, when I play music, it only comes through the wireless headphones,
but nothing out of the rear configured speakers. What is up with this? Do I
need to get an updated Vista driver for Reaktek? Or is something else amiss?
Any help would be appreciated. Thanks in advance!
 
Ad

Advertisements

C

Carey Frisch [MVP]

Chat with an online HP support technician:
http://welcome.hp.com/country/us/en/contact/chat_1.html

--
Carey Frisch
Microsoft MVP
Windows - Shell/User

--------------------------------------------------------------------------------

:

I just purchased a new HP PC with Windows Vista. I plugged my wireless
headphones into the primary (front) channel in the back of the PC, and then
external speakers into the secondary (rear) speaker jack. I have the Reaktek
HD manger set up for quad speakers. The front and rear speakers tested out
ok in Reaktek (I heard all sounds in L/R for front and rear speakers).
However, when I play music, it only comes through the wireless headphones,
but nothing out of the rear configured speakers. What is up with this? Do I
need to get an updated Vista driver for Reaktek? Or is something else amiss?
Any help would be appreciated. Thanks in advance!
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top