Outlook Rules not working with new Exchange Server


G

Guest

We recently (last week) upgraded our Exchange 5.5 server with a new machine
running Exchange 2003. Since that change, a few clients who use Outlook Rules
to forward messages to other email addresses have noticed that those
messages are no longer being delivered. We have clients using Outlook 2000
and some using 2003 - it doesn't seem to matter which version of Outlook
that's being used.

The rules work just fine for placing specific messages into specific
folders, but anytime that a message is supposed to be forwarded to an outside
email address, it is never delivered.

Any ideas?
 
Ad

Advertisements

Ad

Advertisements

G

Guest

Hey, that did the trick! Thanks a million!!!

Roady said:
That is the secure default for Exchange. To change this behavior see;
http://www.howto-outlook.com/howto/automaticreply.htm

--
Robert Sparnaaij [MVP-Outlook]
www.howto-outlook.com

Tips of the month:
-Properly back-up and restore your Outlook data
-Create an Office 2003 CD slipstreamed with Service Pack 1

-----
mateo said:
We recently (last week) upgraded our Exchange 5.5 server with a new
machine
running Exchange 2003. Since that change, a few clients who use Outlook
Rules
to forward messages to other email addresses have noticed that those
messages are no longer being delivered. We have clients using Outlook 2000
and some using 2003 - it doesn't seem to matter which version of Outlook
that's being used.

The rules work just fine for placing specific messages into specific
folders, but anytime that a message is supposed to be forwarded to an
outside
email address, it is never delivered.

Any ideas?
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top