computer crash after SP2 install


K

K

I followed all recommended steps to download & install
SP2, upon restarting I first get the Windows XP startup
screen, then a gray screen then get a blue screen with
the message:
STOP: c0000135. This application has failed to start
because winsrv was not found. Reinstalling the
application may fix this problem.
It will not read the reinstall CD and no commands will
work. Have called MSN support & all phone lines are full
(bad sign....) Has anyone experienced this & can anyone
help?????
 
Ad

Advertisements

E

Ed

Have the same problem .trying to find a way to fix
it.can't seem to have access to admin rights.everything i
try fails..can't find a way to uninstall sp2...This is a
shity pack..advice no one try to install this pack.causes
to many problems........My pc keeps crashing with the same
error....
 
Ad

Advertisements

T

Terry

I had the exact same problem yesterday, and everytime I
went into the recovery console, it would ask for an Admin
password, which it would not except, what I had to do, is
act like I was going to install the software, select the
repair option from there (which actually errored out the
first time through) but once it restarted the
install/repair process, everything seems to be working
fine now. We did find a couple of programs that had to be
re-installed to make all their registry settings/links
correct, but that was better than starting from scratch.

Terry
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top