Broadband connection not working


Joined
Sep 15, 2004
Messages
7
Reaction score
0
I recently signed up for broadband for my PC. The company ran a check on my line everything ok, I installed the modem..looking good. I waited for the line to activate...getting there. I tried to connect last night and according to the software there is no dialling tone.
Am I doing something stupid?
I have a broadband filter in my phone socket, one in my modem socket and one in my Sky interactive socket.

Anyone any ideas?
 
Ad

Advertisements

Ian

Administrator
Joined
Feb 23, 2002
Messages
19,095
Reaction score
1,056
Is the line activated already, as it can take about a week in most cases?
 
Joined
Sep 15, 2004
Messages
7
Reaction score
0
Yeah, I should have made that clear I received an e-mail at the weekend saying the line was now active.:(
 

Ian

Administrator
Joined
Feb 23, 2002
Messages
19,095
Reaction score
1,056
That is very strange then. Do you know which lights are on, on the front of the modem?

Broadband doesnt need a "dial" tone, so I think the software has been configured incorrectly. Did you use a CD that came with your ISP/Modem, or did you buy the bits yourself and configure them?
 
Ad

Advertisements

Joined
Aug 22, 2004
Messages
220
Reaction score
0
goto control panel !
then goto internet options
then click on the connection tab
then make sure the (never dial a connection) is selected

hope that helped you - that all i need to do when i got suck !!
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Similar Threads


Top