Backup fails to complete


Joined
Jul 16, 2015
Messages
3
Reaction score
0
This may have come up earlier but a solution has not been reached.
Recently, was backing up my Windows XP professional SP3 version using NT backup application on the same XP software. the program would initiate back up but run for a while come to a halt with these findings


Backup Status
Operation: Backup
Active backup destination: File
Media name: "Most Recent1 XP backup1.bkf created 7/16/2015 at 10:25 AM"

Backup (via shadow copy) of "C: "
Backup set #1 on media #1
Backup description: "Set created 7/16/2015 at 10:25 AM"
Media name: "Most Recent1 XP backup1.bkf created 7/16/2015 at 10:25 AM"

Backup Type: Normal
Backup completed on 7/16/2015 at 10:30 AM.
Directories: 754
Files: 2676
Corrupt: 1
Bytes: 461,682,393
Time: 3 minutes and 8 seconds
Backup (via shadow copy) of "System State"
Backup set #2 on media #1
Backup description: "Set created 7/16/2015 at 10:25 AM"
Media name: "Most Recent1 XP backup1.bkf created 7/16/2015 at 10:25 AM"

Backup Type: Copy

Backup started on 7/16/2015 at 10:30 AM.
Error:
Could not access portions of directory System State\COM+ Class Registration Database.
You may not have permission to open the file, or the directory may be missing or damaged.
Please contact the owner or administrator.


Error:
Could not access portions of directory System State\Registry.
You may not have permission to open the file, or the directory may be missing or damaged.
Please contact the owner or administrator.


Backup completed on 7/16/2015 at 10:32 AM.
Directories: 175
Files: 2934
Bytes: 524,143,059
Time: 1 minute and 42 seconds
Critical files that make up System State were not successfuly backed up.
Restoring this backup set will cause system failure.

----------------------

The operation did not successfully complete.


Have tried all these as a resort to resolve the issues
  1. Turned on the Volume shadow copy through => Administrative tool => component service => Volume shadow restart. Although this lay in the start mode.
  2. Turned on the COM+ System Application => Administrative tool => component service => COM+ System Application restart. Although this lay in the start mode.
  3. Strived to backup in the administrator mode by rebooting the computer and pressing F8 safe mode.
  4. Am regularly running Super anti spyware, malwarebytes, AVG defragmentation and check disk weekly.
None of these procedure resolved the error marked in bold on the above backup log file. Any resolution to this issue will be greatly appreciated.

Thank you
alza689
 
Ad

Advertisements

Ad

Advertisements

Joined
Jul 16, 2015
Messages
3
Reaction score
0
Thank you, I was hoping if there is any solution for backing up file from the windows version as I had an external program called memo from seagates. that merely produce dead files without registry backup resulting several application to malfunction. If there is any solution to backup files using the windows NT backup is always greatly appreciated.

Your suggestion to change the application program will be resorted to if no other options remain ( as a last resort) Thank you
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top