adapters not shown in network connections


G

Guest

When I pull up network adapers there are none show. Networking is functioning however. I have rebooted with no change. What can I do from here?
 
Ad

Advertisements

K

Ken Wickes [MSFT]

First make sure that your Network Connections Service and Remote Access
Connection Manager services are running. If they are then compare the LAN
connections in the connections folder with the Network Adapter drivers in
device manager. If there is a Network Adapter driver that doesn't have a
corresponding connection in the connections folder then try reinstalling it.


--

Ken Wickes [MSFT]
This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.


fred said:
When I pull up network adapers there are none show. Networking is
functioning however. I have rebooted with no change. What can I do from
here?
 
G

Guest

Well I check the services and they run fine but when I tried to open device manger I get an empy box as well.
So I see nothing at all in device manager and nothing in the network connections (blank in both cases
Wehre doI go from here?
 
K

Ken Wickes [MSFT]

Device manager is totally empty or there is nothing under network adapters?

--

Ken Wickes [MSFT]
This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.


fred said:
Well I check the services and they run fine but when I tried to open
device manger I get an empy box as well.
So I see nothing at all in device manager and nothing in the network
connections (blank in both cases)
 
Ad

Advertisements

G

Guest

Both
There is nothing in network connections and nothing in device manager.
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top