Windows Vista Home Premium SP1 can't resume from hibernation


P

par7133

Resuming from an hibernation, after the bootstrap, loading the drivers
and main components Vista stops to load hanging, screen and progress
bar are freezed. The only thing I can do is to shut down, change
something in the bios (anything), delete the hibernation data, and
Vista starts. I can't resume from hibernation successfully.

Note:
the usb mouse turn off just before the OS stop and doesn't turn on
when the system boot correcly the mouse shut down and up again in few
sec

Motherboard: Asus P5K64 Socket 775 Bios 0609
Processor: Intel E6420
Video Card: ATI Radeon 3850 driver ver 8.5
Operative System: Windows Vista Home Premium 32bit


Thxs,

Daniele
 
Ad

Advertisements

S

StorageHawk

Ramesh--

Many thanks. I was hoping that this fix would work when at the command
prompt it said it had successfully made the change. But, when I came out of
hibernate, I still had the same black screen indicating that the computer
could not come out of hibernation and I had to reboot. I have an HP tx1320
with a dual core AMD Turion 64 and nVidia GeForce Go 6150, 2GB RAM, 250 GB
hard drive. I have been researching this problem for the past three or four
days and have not been successful in finding a fix. I have found a couple
hotfixes, one of which applied to the issue, but again, to no avail. When I
reboot, it allows me to hibernate, but then when I try to come out of
hibernate, it does not work. Any other ideas?
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top