Where are your manners? Say hello please...ok...hello!


Joined
Jan 16, 2009
Messages
11
Reaction score
0
Hello everyone! I'm obviously new here...just hoping to get some help to an annoyance of a problem I've run across in Vista and perhaps offer my own expertise to all of you where I can!

I'm currently running a custom built system with the following specs:
~ASUS M3A78-EM AM2+/AM2 AMD 780G HDMI Micro ATX AMD MOBO
~AMD Phenom 9850 BLACK EDITION 2.5GHz Quad-Core CPU
~OCZ Platinum 4GB SDRAM DDR2 1066 Dual Channel Memory (2GB x 2)
~ATI Radeon x1600 Pro Video Card (to be upgraded soon!)
~2 Western Digital 7200 rpm HD's - 160GB main drive, 250GB storage drive
~LITE-ON 22X DVD±R DVD Burner with LightScribe
~XION 600W Modular PSU
~Windows Vista Home Premium

My first 2 PC's were purchased from a store...then I learned how to build them myself and my entire world of computers changed! To date I've only built 3 systems from scratch, 2 of which went to family members, but I'll never go back to pre-built! Anyway, although I'm pretty comfortable with building systems, I am still new to Vista, and hope to learn a few things around here...maybe even get some help with my problem (see post here)! Anyway, I'm looking forward to chatting with everyone here!

Oh, and if you haven't checked out the Windows 7 Beta, you're missing out! It's made me very anxious for the release date!
 
Last edited:
Ad

Advertisements

BigJay

Kingsize Crunchie
Joined
Sep 13, 2004
Messages
614
Reaction score
10
Hello
happywave.gif
 
Ad

Advertisements

Ad

Advertisements

Ad

Advertisements


Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top