Weird XP reboot problem


A

Ariel

Hi group,
I'm running XP Pro and whenever I want to do just "vanilla" boot, i.e.
restart after updates without shutting it down cold my drives are not
detected. When I shut the power off completely it boots normally. Any ideas
why or how to fix it?

Thanks

A.
 
Ad

Advertisements

Y

Yes

Check that your processor is not running too hot.. the same thing was
happening to me. Check your logs to see if any services were affected
too, memory errors, etc.








@!!Hi group,
@!!I'm running XP Pro and whenever I want to do just "vanilla" boot,
i.e.
@!!restart after updates without shutting it down cold my drives are
not
@!!detected. When I shut the power off completely it boots normally.
Any ideas
@!!why or how to fix it?
@!!
@!!Thanks
@!!
@!!A.
 
Ad

Advertisements

A

Ariel

Thanks for replying. My processor temp is ok, so is the fan speed. Logs
don't indicate any problems. I'm stumped by this. No memory errors
(Kingston 512 DDR). Weird. As soon as I shut it down completely and reboot
right away it's ok.

A.
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Similar Threads

Weird desktop problem! 5
Windows XP reboots 0
Window XP Rebooting Unexpectedly 2
weird explorer behavior 4
Auto Reboot 1
weird tree view ? 1
Automatic reboot 3
Weird network prnting anomaly 0

Top