Vista IE and OWA

C

C Dot C

Hello. I have Vista U (RTM). I connect to our OWA using IE7 in Vista. I
cannot seem to reply to messages. Well, I can reply but it won't allow me
to input my reply on the message body! Any ideas?

Thanks in advance.
 
R

Robert Moir

C said:
Hello. I have Vista U (RTM). I connect to our OWA using IE7 in
Vista. I cannot seem to reply to messages. Well, I can reply but it
won't allow me to input my reply on the message body! Any ideas?

Yes, this is a very well documented problem and a patch has been available
for a little while now. Tell whoever runs your Exchange server that they
ought to consider applying patches more than once a year.
 
J

Jim

Hello. I have Vista U (RTM). I connect to our OWA using IE7 in Vista. I
cannot seem to reply to messages. Well, I can reply but it won't allow me
to input my reply on the message body! Any ideas?

Thanks in advance.


support.microsoft.com/kb/911829

We had the same issue and applied the hotfix to the Exchange server.



Jim
 
G

Guest

I must say that Mr. Moir's reply is not only not helpful, but it is also one
of the most rude comments I've read in quite a long while. Totally
disrespectful and arrogant, and rude.

It's been posted before, but the fix for your problem C Dot C, will most
likely be found here: http://support.microsoft.com/kb/911829

Regards,
Jack Harman, MCSE

Yes, I patch my Exchange servers far more than once a year, and yes, I also
experienced this problem.
 
G

Gabriel Lozano-Moran

You call that rude? My my, you must be an American right? He is just saying
that the guys responsible for the Exchange server should patch their systems
more often. C Dot C looks like a regular Joe to me, telling him where to
find the patch and how to patch the Exchange server is totally irrelavant
for a normal user as the Exchange admins should do this.

Imho if I was C Dot C I would contact the ones responsible for the Exchange
server and do their work so I agree with Robert Moir.

Gabriel
 
R

Robert Moir

Stetson said:
I must say that Mr. Moir's reply is not only not helpful, but it is
also one of the most rude comments I've read in quite a long while.
Totally disrespectful and arrogant, and rude.

Thank you for commenting.

If you think my reply was one of the rudest you've ever read in quite a long
time then I suspect you may be very very new to usenet in general, and these
groups in particular.

Generally speaking, I don't find it helps to confuse end users with details
of server problems, other than assuring them when a problem is on the server
rather than their computer.

Your experience may be different, I can respect that. Don't expect me to
care about your attempt to summarise my character based on one post though.

Regards
Rob Moir.
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Similar Threads

Owa & Vista 3
owa and vista 1
Replying to an OWA email broken 2
OWA mails doesn't open 10
IE7 restarting in Outlook Web Access 1
S/Mime for OWA 2
IE7 on Vista and OWA 2
IE7 Vista OWA problem 6

Top