SP2


S

Stuck in a loop

I have just installed Windows XP sp2 on my home pc and the
system will not boot. I am getting an error message that
reads as follows.

Stop: C0000135 {Unable to locate component} This
application has failed to start because winsrv was not found.

I have repaired the system and it was able to reboot. Then
the windows updates ran over and over again. It would do
the same updates each time. This went one for about 15
tries... I then tried to run the sp2 update again and the
system went back into the Stop error shown above.
 
Ad

Advertisements

G

Greg R

I have just installed Windows XP sp2 on my home pc and the
system will not boot. I am getting an error message that
reads as follows.

Stop: C0000135 {Unable to locate component} This
application has failed to start because winsrv was not found.

I have repaired the system and it was able to reboot. Then
the windows updates ran over and over again. It would do
the same updates each time. This went one for about 15
tries... I then tried to run the sp2 update again and the
system went back into the Stop error shown above.

Try start-run- sfc /scannow. You may need the XP CD
From safe mode.


Greg R
 
Ad

Advertisements

G

Greg R

You might want to try this first reinstall xp sp2 from Safe mode.
Press F8 if you have the network install

Greg R
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top