Signature Issue in Outlook


U

un1c0rn

Hi Gurus,

I have a strange problem with the email signatures in outlook.
I have two terminal servers that the users log into to get their mail (from
our exchange server). The problem is that when setting a signature to
automatically be inserted into a new mail it doesn't stay that way and gets
set back to "none" (making the user to select the signature each time).
I can select a signature when logged into terminal server1, log out and log
back in again and it is stays set - however when I log in and out of
terminal server 2 and return to terminal server1 it gets set back to "none".
I have deleted any associated profiles with the user and recreated a new
one. I have also deleted and recreated a new signagure but the problem
still exists. It seems as though terminal server2 is wiping the settings
for terminal server1 for the signature setting!

Any ideas would be appreciated.

Cheers
Mark
 
Ad

Advertisements

D

Diane Poremsky [MVP]

do the sigs work when logged into server1?
is the path used for the sigs in server1 the same as on server2? if outlook
can't find the sigs, it sets them to none.

--
Diane Poremsky [MVP - Outlook]



Outlook Tips by email:
mailto:[email protected]

EMO - a weekly newsletter about Outlook and Exchange:
mailto:[email protected]

You can access this newsgroup by visiting
http://www.microsoft.com/office/community/en-us/default.mspx or point your
newsreader to msnews.microsoft.com.
 
Ad

Advertisements

U

un1c0rn

Thanks for the tip. It turns out macro security must be set to low on each
terminal server and outlook must compose messages using word.


Diane Poremsky said:
do the sigs work when logged into server1?
is the path used for the sigs in server1 the same as on server2? if
outlook can't find the sigs, it sets them to none.

--
Diane Poremsky [MVP - Outlook]



Outlook Tips by email:
mailto:[email protected]

EMO - a weekly newsletter about Outlook and Exchange:
mailto:[email protected]

You can access this newsgroup by visiting
http://www.microsoft.com/office/community/en-us/default.mspx or point your
newsreader to msnews.microsoft.com.


un1c0rn said:
Hi Gurus,

I have a strange problem with the email signatures in outlook.
I have two terminal servers that the users log into to get their mail
(from our exchange server). The problem is that when setting a signature
to automatically be inserted into a new mail it doesn't stay that way and
gets set back to "none" (making the user to select the signature each
time).
I can select a signature when logged into terminal server1, log out and
log back in again and it is stays set - however when I log in and out of
terminal server 2 and return to terminal server1 it gets set back to
"none". I have deleted any associated profiles with the user and
recreated a new one. I have also deleted and recreated a new signagure
but the problem still exists. It seems as though terminal server2 is
wiping the settings for terminal server1 for the signature setting!

Any ideas would be appreciated.

Cheers
Mark
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top