Show "Include multilanguage user interface resources."


N

Nami

Hi!

I've installed "Japanese Language Support" as MUI pack.
Also, I ran "Target Designer" and then added "Japanese Language Support"
into my image.

However, I couldn't select "Japanese" at "Regional and Language Option",
because "Include multilanguage user interface resources."
checkbox is not displayed in the "Setting" page of "Japanese Language
Support".

Are there any missing components to display "Include multilanguage user
interface resources"?

Please advise me on how to solve this problem.

Thanks,
Nami.
 
Ad

Advertisements

C

crus

Hello Nami,
you dont'say which XPE version you are using: there are MUI for SP1 and for
SP2, you shuld have both in your database, if using SP2 or following
version.
In Component Database tab "Pakages" you should have both "Japanese language
UI" and "Japanese SP2 Language UI".
Also you must include English MUI in your project even if not used because
all is based on it.
Here you may find some more help:
http://groups.google.it/group/micro...multilanguage+user+interface#9d4fd587f8f88040
Regards
Raffaele
 
Ad

Advertisements

N

Nami

Hello,crus!

As you pointed out, "English MUI" component is missing in my image.
So, I deleted and added "Japanese Language Support" after I added "English
MUI" component into my image.
As a result, "Include multilanguage user interface resources" was shown!

Thank you so much for your help.
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top