Riprep uninstalling ethernet card before finishing


G

Guest

I am having a problem with riprep on a Xindows XP SP1 machine. My base image
works great, all drivers install and work. But when I run riprep on the
machine after configuring applications and settings my ethernet card
disappears before riprep can copy the startrom.com, riprep.sif, ntldr and
other essental files. even if I restore the file from a different location
the image does not work. My RIS server is Win2k server.
 
Ad

Advertisements

G

Guest

What's the exact error? I had a similiar issue where it
would go most of the way through the process and then say
it couldn't find the location for startrom.com, etc...
The problem was that I didn't have a 'ristndrd.sif' file
in my cd-based image I386 directory. It was in the
templates directory, just not in the I386 directory.
(Took the MS engineer three days to figure it out)
 
G

Guest

The error is The network location cannot be reached . I tried your suggestion
but still did not work. I ended the riprep task and was able to find out that
my ethernet card was missing. Any other help would be helpful.
 
G

Guest

I would recomend a clean install with server 2003. We haven't had or seen
those issues.
 
Ad

Advertisements

G

Guest

I am having the same issue now....did you ever get this resolved.....I am in
a crunch to deploy laptops, built my gold image and got this error. Any ideas
? What type of PC were you trying to upload/download the image for ?

Mike Shelton
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top