Outlook not sending Pop3 attachments


C

Chris

I have Outlook 2003 running on a SBS2003 network, the Outllook clients have
both Exchange server SMTP mail and local Pop3 accounts for another domain.
The Exchange server mail works fine for both incoming mail with or without
attachments, the Pop3 mail on the client machine works fine until an
attachment is added and then the mail just sits in the outbox and I get an
0x800ccc0f error in the status dialog. I have tried different ISP's for the
popmail but still get the same problem. Absolutely any suggestions would be
very welcome as I am completely stumped on this one.

Regards
Chris Law
 
Ad

Advertisements

A

AndreasRoeder

Chris said:
I have Outlook 2003 running on a SBS2003 network, the Outllook
clients have both Exchange server SMTP mail and local Pop3 accounts
for another domain. The Exchange server mail works fine for both
incoming mail with or without attachments, the Pop3 mail on the
client machine works fine until an attachment is added and then the
mail just sits in the outbox and I get an 0x800ccc0f error in the
status dialog. I have tried different ISP's for the popmail but still
get the same problem. Absolutely any suggestions would be very
welcome as I am completely stumped on this one.

Regards
Chris Law
HI Chris,
here you could find the solution
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;813514
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top