Internet connection problem. cannt disply web page.


M

morgs1070

I have just bought a new vista pc and have connected it to a Linksys WRT54GC
wireless router via ethernet. I have dropped all the security on the router
and set the IPv4 ip and dns settings on the pc to that of the router, the pc
having its own static ip with only the last octect being different.
Network diagnosis states there is nothing wrong with the connection but i
cannot display any web pages. The windows firewall is totally off and IPv6 is
unticked(OFF).
Any help on this would be much appreciated.
 
Ad

Advertisements

B

Bob

Have you cloned the pc's MAC address on the router?

Q: Who is your ISP
Q: Wired or Wireless?
 
M

morgs1070

Bob,
I have not cloned the mac, but i have not got the mac address filter on.
Does this matter. My ISP is virgin media and its hard wired into the router
which is itself wireless.
 
B

Bob

I too am on VM in the UK, I had to clone my Mac address on the router. I
also set-up 'obtain IP addess automatically for the connection to VM and an
'alternate IP setting for my work, which has a static IP system in place'.
You might also like to try the News Group virginmedia.support.broadband on
the news server news.cable.ntlworld.com

Hope this helps.
 
Ad

Advertisements

M

morgs1070

Thanks Bob, i will give that a go this evening.

Bob said:
I too am on VM in the UK, I had to clone my Mac address on the router. I
also set-up 'obtain IP addess automatically for the connection to VM and an
'alternate IP setting for my work, which has a static IP system in place'.
You might also like to try the News Group virginmedia.support.broadband on
the news server news.cable.ntlworld.com

Hope this helps.
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top