Forwarding rule not working


G

Gregg Hill

Hello!

I have Outlook 2003 connecting to an SBS 2003 server. I have an Outlook rule
(not client-only) set up to forward one particular email to my pager (mail
from Vonage telling me I have a voice mail) and then move the mail to a
"Vonage Voice Mail Alerts" folder I added under my Inbox.

If I run the rule manually, the message gets moved, but I never get a
message on my pager (tried it to my cell phone and it failed as well).

If I manually forward one of the voice mail messages, it makes it to my
pager and/or cell phone.

What is the difference between manually forwarding it and having a rule
forward it?

Any idea why a manual forward works and the forwarding rule does not? Both
are sending to the same address.

Thanks for the help!

Gregg Hill
 
Ad

Advertisements

N

Noel All

Auto Forwarding in Exchange is usually switched off by default, talk to your
Exchange Administrator
 
G

Gregg Hill

Noel,

I am the admin, but I am still green on Exchange. If I enable
auto-forwarding, will that also enable out-of-office replies to the
Internet? I would prefer not to enable out-of-office replies to the
Internet, since they would confirm my email address to spammers.

Thanks!

Gregg Hill
 
Ad

Advertisements


Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top