Windows 7 Flash Player problems

Joined
Jun 30, 2005
Messages
132
Reaction score
6
Hi, I am at my wits end trying to get Flash Player to work on a mates fujitsu laptop with Windows 7. The laptop was originally loaded with Windows 8 but he never liked it. There was a Windows 7 disc that came with it and he's installed that. It had Internet Explorer 11. I installed Flash Player and it said it was successful I tried the test page and it never worked. It is enabled in manage Add-ons and I have disabled Active X filtering. I have also tried installing in Firefox and a message that I need a plug in appears, when I click the plug in it says Flash player isn't installed. In Programs and features its there as Adobe Flash Player 15 Active X. So it is installed. I have rolled back to Internet explorer 10 and turned off His Avg Anti-virus but it still will not work. I also tried the Flash player uninstaller and cleared all traces with Ccleaner. I have also tried off line installers. I Googled the problem and it seems a common one. I have tried all suggestions with no luck. He's just bought a Tom-tom satnav and he cannot update it without Flash Player. In the forums here there are several members had the problem with XP. I've tried these suggestions with no luck. Can anyone help me please. Thanks
 

muckshifter

I'm not weird, I'm a limited edition.
Moderator
Joined
Mar 5, 2002
Messages
25,742
Reaction score
1,207
yes, it's a common problem with Flash ... IMHO, I'm amazed that virus hasn't been eradicated. :rolleyes:

my advice, as always, uninstall Flash, go to add and remove program and remove any and all versions of it, make sure it's gone completely ... turn off/disable Internet Explorer, install Google Chrome.

Google chrome has it's own Flash, you do NOT need to ever bother with Flash again. :)

If TomTom still says it needs Flash, return the sat-nav as, not fit for purpose.


:user:
 
Joined
Jun 30, 2005
Messages
132
Reaction score
6
Thanks for the advice. Google Chrome was already installed on the laptop but Internet explorer was the Default Browser. I have made Chrome the default and now the Satnav is updating. Thanks again
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top