Calendar Items created in Outlook Web Access do not show up in Outlook 2003 sp2 in Cached Mode


C

Chris Johnson

I am having the strangest global problem (problem can be recreated with any
user on any Windows XP sp2 machine with Outlook 2003 sp2)

If a user creates a Calendar item in Outlook Web Access then the item never
shows up in Outlook 2003 sp2 in cached mode on their desktop.

If you change the Outlook client to online mode (uncheck cached mode) and
restart outlook then the item shows up just fine. But switch back to Cached
mode and the item is gone again.

The other interesting thing about this problem is that if you happen to be
in your calendar in Outlook 2003 and you then open OWA and create a new
calendar item then the item will show up in Outlook but it shows up as an
item that lasts forever. If you then navigate to your Inbox and back to
Calendar then the item is gone.

I have tested this on multiple workstations and laptops with multiple users.

Therefore I think it is a global issue between Outlook 2003 sp2 and our
Exchange 2003 Standard sp2 server.

I have found one KB on microsoft that sounds semi related but it references
CDO 1.21 programs and not Outlook 2003 sp2 in cached mode.:
http://support.microsoft.com/kb/911928

I obtained the hotfix for grins and giggles but it did not solve the
problem.

Any ideas?

Thanks
Chris Johnson
 
Ad

Advertisements

G

Guest

I have encountered the same condition. Appointments created through OWA do
not show up on Outlook2003 calendar. But appointments created through Outlook
showed up fine in OWA. It seems to be working only one way from Outlook to
OWA but not the other way around. The server is Exchange2003 SP2 and
Outlook2003 is also SP2. Also, when moving Outlook2003 from cache mode into
online mode all the appointments showing up. If you found the solution to
this problem, please post it. Thanks.
 
B

Brian Tillman

orehbrab said:
I have encountered the same condition. Appointments created through
OWA do not show up on Outlook2003 calendar. But appointments created
through Outlook showed up fine in OWA. It seems to be working only
one way from Outlook to OWA but not the other way around. The server
is Exchange2003 SP2 and Outlook2003 is also SP2. Also, when moving
Outlook2003 from cache mode into online mode all the appointments
showing up. If you found the solution to this problem, please post
it.

If Cached Exchange mode is enabled in Outlook, disable it and see if that
makes a difference.
 
Ad

Advertisements

D

dan.geisler

If Cached Exchange mode is enabled in Outlook, disable it and see if that
makes a difference.

I am having the exact same problem. And the issue goes away when you
disable cashed mode. Unfortunately, it is happening to laptop users
so I would like to be able to continue to use cached mode. Has anyone
found a solution yet?
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top