Autocorrect not using manual entries


P

pfenning

I'm using Word 2000 and have entered a HUGE amount of my own autocorrect
entries, and I rely on them heavily to do my work. When I got started
working today, my 10 years' worth of autocorrect entries are all of a sudden
not being used for some reason, and I can't figure out why. When I pull up
the autocorrect file itself, they are listed there, but when I go to Tools
--> AutoCorrect, they are not listed. Some of my most recent entries (within
the last month or so) work, but not the ones that I added years ago and use
most often. ANY help would be appreciated because this is so important to my
work. THANKS!
 
Ad

Advertisements

S

Suzanne S. Barnhill

How are you viewing the "autocorrect file"? It was my impression that .acl
files were not user-editable.
 
P

pfenning

It's on my desktop. I think I somehow put it there when I transferred to
this computer in 2004 (I have it labeled "AutoCorrect backup.doc"). It
brings up a Word document that has a table listing the Name (which is the
same as "Replace" in Tools-->AutoCorrect), Value ("With" in
Tools-->AutoCorrect), and RTF (I don't know what this is, but every listing
has it as False). Any ideas on how to get my entries working again?
 
Ad

Advertisements


Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top