ActiveSync won't see Device Emulator


G

Guest

Hi guys,

I'm trying to use the device emulator, but I found no way to "cradle" it.
When I select the cradle option, ActiveSync will do nothing. Cero. Zip.

I'm using (and reinstalled, repaired, etc) VS2005, Device Emulator 1.0 (and
later 2.0), ActiveSync 4.5, WinXP.

Any help will gonna be welcome!
 
Ad

Advertisements

G

Ginny Caughey [MVP]

Carlos,

With Vista and Windows Mobile Device Center, you have to be sure to specify
that you want DMA instead of the default Bluetooth for connections. Is DMA
enabled for your setup?
 
G

Guest

I was in a similar situation but it is now working. I installed the
Standalone Device Emulator 2.0 and then allowed DMA connection in the
Windows Mobile Device Center (Windows Vista) and deleted existing
partnerships. Using the Device Emulator Manager, I selected my emulator and
"cradle" it. The Windows Mobile Device Center on the desktop picked it up.
:)

HTH
 
Ad

Advertisements

G

Guest

Luckily, I'm still using WinXP.
Will try anyway.

Thanks!

--
____________________________
Carlos Sosa Albert


I was in a similar situation but it is now working. I installed the
Standalone Device Emulator 2.0 and then allowed DMA connection in the
Windows Mobile Device Center (Windows Vista) and deleted existing
partnerships. Using the Device Emulator Manager, I selected my emulator and
"cradle" it. The Windows Mobile Device Center on the desktop picked it up.
:)

HTH
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top