Optical USB Mouse turning on and off


T

Tmac

My Logitech Optical Laser USB Mouse has just recently begun turning on and
off whenever it feels like it. I have used the mouse for years and all seemed
good. I got a new laptop 5 months ago with Vista Ultimate 32 bit and the
mouse worked fine, but a few days ago my laptop froze up and I was forced to
hold down the power button to restart it. When it rebooted the mouse will
work for a while then turn off for 3-5 seconds and then work again. Does this
a few times every minute. I have 6 USB ports and tried the mouse in all of
them but has the same problem. Tried the mouse on another computer and it
works fine. Device manager says device is working properly and all latest
drivers are alredy installed. Please help me, it is sooo frustrating trying
to game or work with this P.O.S! Thanks ;)
 
Ad

Advertisements

T

Tmac

davidjchuang said:
Hi. Just a long shot. Go to Windows Update and download the optional
called " Other Hardware HID Non-User Input Data Filter ". See if that
solves the problem. Please let me know if it's any good.

Thanks for your input. I tried an optional update called "Synaptics Touchpad
Device" or something like that. Couldn't find the update you reccommended
thought. Installed the update and restarted laptop, but still having the same
problems. I am outta ideas here.
 
T

Tmac

davidjchuang said:
Hi, I have not given up , not yet. Someone from this forum gave me
this, regarding your problem of not finding the optional update. The
following is his quote :
" First try to plug in his/her keyboard/mouse before searching for new
updates. If that doesn't work, (re-)install the IntelliPoint software
and search for the update again." ( end of quote) Here is the link he
gave :
htt://support.microsoft.com/search/?adv=1
Personally, I am not sure what to make of his first sentence. May be
he wants you to use "wired" mouse first?? Anyway good luck. Wouldn't
mind knowing you eventual result(s). See ya.

Your right. It was there. I found it and installed it, then
restarted....been using it for over an hour now and no problems as of yet. I
think it did the trick. Thanks so much for your knowledge, that mouse really
bothered me. Good to know I can come here and ask you intelligent people if I
have any problems:) Thanks again!
 
Ad

Advertisements

T

Tmac

davidjchuang said:
I'm flattered. Intelligent I'm not. Glad to be of any help to you.
PS. How did you find it? After you installed the TelliPoint software,
or you just miised it the first time ?? I'd like to know. Thank you.

I had to install the IntelliPoint software first and then I was able to find
the update. Can't understand why it was not there first time, but the mouse
works fine now so I'm happy!!! Thanks again ;)
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top