No welcome screen when returning from hibernation or standby


G

Guest

Hi,

I have a new sony vaio laptop. For some reason, after I turn back on the
computer from hibernation or standby, I jump right back to the windows screen
that I left the computer with. It never shows the Welcome screen with the
users listed. My other computers all go back to the Welcome screen after
hibernation or standby, but this one won't. Does anyone know why this
happens? Thanks.
 
Ad

Advertisements

M

Malvern

CKHO said:
Hi,

I have a new sony vaio laptop. For some reason, after I turn back on the
computer from hibernation or standby, I jump right back to the windows screen
that I left the computer with. It never shows the Welcome screen with the
users listed. My other computers all go back to the Welcome screen after
hibernation or standby, but this one won't. Does anyone know why this
happens? Thanks.
I've had twp computers with the Hibernate feature, the current or second one
has Standby. I always got what you describe with both. It may be specific
to the hardware manufacturer. Would be interested if there is a way to
change.

Malv
 
M

M8RIX

Does this help?
Control panel>Display>Screensaver>Power>Advanced- check the box "prompt for
password when computer resumes from standby".
 
Ad

Advertisements

G

Guest

M8RIX said:
Does this help?
Control panel>Display>Screensaver>Power>Advanced- check the box "prompt for
password when computer resumes from standby".

I have a desktop with windows xp and I'm having the same problems. It happened after I done windows update. The only halp I can find is ck. the password prompt in control panel. Even thou I have password prompt checked it still dooesnt ask for password after standby comes back.
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top