No LPT ports


G

Guest

After upgrading to SP2, my printer stopped working. I've downloaded new
drivers, nothing,
Checking Hardware Manager shows I do not have any printer ports activated,
just 2 COM ports.
This is what I am running:


Windows: Windows XP5.1 (Build 2600) Service Pack 2
Internet Explorer: 7.0.5730.11
Memory (RAM): 511 MB
CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz
CPU Speed: 2754.7 MHz
Sound card: HD Audio rear output
Display Adapters: NVIDIA GeForce 7300 LE | NetMeeting driver | RDPDD
Chained DD
Screen Resolution: 800 X 600 - 16 bit
:
Network Adapters: VIA Rhine II Fast Ethernet Adapter - Packet Scheduler
Miniport | Linksys Wireless-G PCI Adapter - Packet Scheduler Miniport
CD / DVD Drives: D: LITEON CD-ROM LTN483 | E: AOPEN CRW1232
:
COM Ports: COM1 | COM2
LPT Ports:
Mouse: 2 Button Mouse Present
Hard Disks: C: 28.6GB | F: 186.3GB
Hard Disks - Free: C: 11.3GB | F: 182.8GB
USB Controllers: 5 host controllers.
Firewire (1394): Not Detected
:
Manufacturer: American Megatrends Inc.
Product Make: To Be Filled By O.E.M.
:
AC Power Status: OnLine
BIOS Info: ATAT COMPATIBLE 121106 A M I 12000611
Time Zone: Pacific Standard Time
Battery: No Battery
Motherboard: Micro-Star MS-7255
Modem: Communications cable between two computers
Communications cable between two computers #2

Any suggestions?
Ann
 
Ad

Advertisements

Ad

Advertisements

G

Guest

TY, that fixed it!.
Ann

Alan Morris said:
check the computer BIOS setting for the parallel port.

--
Alan Morris
Windows Printing Team
Search the Microsoft Knowledge Base here:
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=fh;[ln];kbhowto

This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.

aqw said:
After upgrading to SP2, my printer stopped working. I've downloaded new
drivers, nothing,
Checking Hardware Manager shows I do not have any printer ports activated,
just 2 COM ports.
This is what I am running:


Windows: Windows XP5.1 (Build 2600) Service Pack 2
Internet Explorer: 7.0.5730.11
Memory (RAM): 511 MB
CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz
CPU Speed: 2754.7 MHz
Sound card: HD Audio rear output
Display Adapters: NVIDIA GeForce 7300 LE | NetMeeting driver | RDPDD
Chained DD
Screen Resolution: 800 X 600 - 16 bit
:
Network Adapters: VIA Rhine II Fast Ethernet Adapter - Packet Scheduler
Miniport | Linksys Wireless-G PCI Adapter - Packet Scheduler Miniport
CD / DVD Drives: D: LITEON CD-ROM LTN483 | E: AOPEN CRW1232
:
COM Ports: COM1 | COM2
LPT Ports:
Mouse: 2 Button Mouse Present
Hard Disks: C: 28.6GB | F: 186.3GB
Hard Disks - Free: C: 11.3GB | F: 182.8GB
USB Controllers: 5 host controllers.
Firewire (1394): Not Detected
:
Manufacturer: American Megatrends Inc.
Product Make: To Be Filled By O.E.M.
:
AC Power Status: OnLine
BIOS Info: ATAT COMPATIBLE 121106 A M I 12000611
Time Zone: Pacific Standard Time
Battery: No Battery
Motherboard: Micro-Star MS-7255
Modem: Communications cable between two computers
Communications cable between two computers #2

Any suggestions?
Ann
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Similar Threads

Scanner nor recognized 7
Scanner not working 1
call of duty blackscreen 1
Need advice on upgrading ram. 6
Slow to open files 18
Missing Sys Tray Icons 8
BCCode: 1000008e 3
Computer shuts down and freezes 27

Top