MSASCui.exe app.error - fail to initalize 0x800000003


G

Guest

I'm running XPsp2. After upgrading from 2000sp4 (Defender worked fine) I
tried to re-load Defender beta2 under XP because it was somehow blown away
during the upgrade process. It appears to install OK but at the end I leave
the option for an inital scan clicked and press finish. The defender
installation box closes and nothing happens. I went tp Start/Programs, found
and clicked on Defender. I got a a message popup with the heading that an
MSASCui.exe application error ocurred. Below this a message that it failed to
initialize 0x800000003. Click OK to terminate the app. Any suggestions??
 
Ad

Advertisements

G

Guest

Hello jpendyk,

Be careful when you type de messages error, the error 0x800000003 is no valid.
The correct error is 0x800000003

In general, the fix is to delete MSASCui.exe.manifest, if found.
Be sure to delete just the manifest file--not the actual executable itself.

For the benefit of the community reading this post, please rate the pºst.

I hope this post is helpful.

Let us know how it works ºut.

Еиçеl
 
G

Guest

Engel- I am so grateful for your response and advice. I worked! Defender is
operating fine.
Thanks again.
John
 
G

Guest

Hi John,

Thanks for letting us know the outcome!
(¯`·._.·Еиçеl·._.·´¯)
--
 
B

Bill Sanderson

If you cannot find it, then it probably is not there. Please post a new
message stating exactly what problem you are trying to resolve--this
probably isn't the right fix for you.
 
Ad

Advertisements

B

Bill Sanderson

If you cannot find the file, it probably is not there. Start a new thread,
and explain exactly what you are trying to fix--this probably is not the
correct fix for your problem.
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top