Missing images in IE 6.0 (sp2)


G

Guest

greetings!

i am no longer able to view images/pics on certain sites (i.e. craigslist
downloads w/pics, cnn main page (!), washington post comics...). other sites
(i.e. drudgereport, kgw.com [local news site]) appear fine.

i had a virus and restored my windows xp o/s to july 31. ever since then,
pics are missing...there's no placeholder box, no blank space. the writing
above where the picture would be and the writing below where the picture
would be run on concurrent lines.

any suggestions? thanks for the help!

larry
 
Ad

Advertisements

G

Guest

I had/have the same problem. I disabled the McAfee Privacy Service and
presto, no more problem. when I figure out what setting or option needs to
be tweaked, so I can turn on the service again, I'll post that info. Are you
using McAfee?
 
G

Guest

YES! it worked! i shut down mcaffee privacy service and can now see ALL pics!

i saw another posting on this board about the same problem...i'll let her
know.

thanks very much for sharing your knowledge!

larry

BTnBNA said:
I had/have the same problem. I disabled the McAfee Privacy Service and
presto, no more problem. when I figure out what setting or option needs to
be tweaked, so I can turn on the service again, I'll post that info. Are you
using McAfee?

jocked said:
greetings!

i am no longer able to view images/pics on certain sites (i.e. craigslist
downloads w/pics, cnn main page (!), washington post comics...). other sites
(i.e. drudgereport, kgw.com [local news site]) appear fine.

i had a virus and restored my windows xp o/s to july 31. ever since then,
pics are missing...there's no placeholder box, no blank space. the writing
above where the picture would be and the writing below where the picture
would be run on concurrent lines.

any suggestions? thanks for the help!

larry
 
Ad

Advertisements

G

Guest

BTnBNA was right! I disabled my McAfee Privacy Service, rebooted, and
VOILA!!!! My IE6 works like a charm, and all images are perfect! Thanks so
much!
If you find out what settings need to be changed in order to run the privacy
service without disrupting IE, please email to (e-mail address removed).

Thanks again, what a lifesaver!
--
jojo1


BTnBNA said:
I had/have the same problem. I disabled the McAfee Privacy Service and
presto, no more problem. when I figure out what setting or option needs to
be tweaked, so I can turn on the service again, I'll post that info. Are you
using McAfee?

jocked said:
greetings!

i am no longer able to view images/pics on certain sites (i.e. craigslist
downloads w/pics, cnn main page (!), washington post comics...). other sites
(i.e. drudgereport, kgw.com [local news site]) appear fine.

i had a virus and restored my windows xp o/s to july 31. ever since then,
pics are missing...there's no placeholder box, no blank space. the writing
above where the picture would be and the writing below where the picture
would be run on concurrent lines.

any suggestions? thanks for the help!

larry
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Similar Threads

IE 6.0 sp2 1
IE 6.0 SP2 3
IE 6.0 and SP2 1
IE 6.0 SP2 2
Downloading in IE 6.0 SP2 1
image quality on IE 6.0 1
Distorted Images in IE 6.0 1
IE 6.0, SP2 on WinXP 2

Top