HOSTS FILE NOT WORKING


G

Guest

i added entries like 127.0.0.1 nprotect.maplesea.com to hosts file at
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
When i enter google.com in my internet explorer, it does not redirect to
127.0.0.1.Instead it shows the actual site.What could be the case
this is my ping :
C:\Documents and Settings\Admin>ping nprotect.maplesea.com

Pinging nprotect.maplesea.com [127.0.0.1] with 32 bytes of data:

Reply from 127.0.0.1: bytes=32 time<1ms TTL=128
Reply from 127.0.0.1: bytes=32 time<1ms TTL=128
Reply from 127.0.0.1: bytes=32 time<1ms TTL=128
Reply from 127.0.0.1: bytes=32 time<1ms TTL=128

Ping statistics for 127.0.0.1:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 0ms, Maximum = 0ms, Average = 0ms

Host Name . . . . . . . . . . . . : abyssuser
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown
IP Routing Enabled. . . . . . . . : Yes
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No

Ethernet adapter Local Area Connection 2:

Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft Loopback Adapter
Physical Address. . . . . . . . . : 02-00-4C-4F-4F-50
Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : No
IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.0.1
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . :

Ethernet adapter Local Area Connection:

Connection-specific DNS Suffix . : lan
Description . . . . . . . . . . . : Marvell Yukon Gigabit Ethernet 10/10
0/1000Base-T Adapter, Copper RJ-45
Physical Address. . . . . . . . . : guess you dont need this
Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.100
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
( first ip of dns server
second ip of dns server )
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Disabled
Lease Obtained. . . . . . . . . . : Saturday, May 06, 2006 8:47:00 AM
Lease Expires . . . . . . . . . . : Saturday, May 06, 2006 9:17:00 AM
 
Ad

Advertisements

V

Vanguard

HALO2 said:
i added entries like 127.0.0.1 nprotect.maplesea.com to hosts file at
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
When i enter google.com in my internet explorer, it does not redirect
to
127.0.0.1.Instead it shows the actual site. ...

So WHAT is the actual URL that you are clicking on from the Google
search results page? It may not be to the target site but instead a
redirect through a Google host.
 
G

Guest

I wrote wrongly
this part
When i enter (google.com)<<<<<<<<its nprotect.maplesea.com in my internet explorer, it does not redirect to
127.0.0.1.Instead it shows the actual site.What could be the case
this is my ping :
HALO2 said:
i added entries like 127.0.0.1 nprotect.maplesea.com to hosts file at
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc c
C:\Documents and Settings\Admin>ping nprotect.maplesea.com

Pinging nprotect.maplesea.com [127.0.0.1] with 32 bytes of data:

Reply from 127.0.0.1: bytes=32 time<1ms TTL=128
Reply from 127.0.0.1: bytes=32 time<1ms TTL=128
Reply from 127.0.0.1: bytes=32 time<1ms TTL=128
Reply from 127.0.0.1: bytes=32 time<1ms TTL=128

Ping statistics for 127.0.0.1:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 0ms, Maximum = 0ms, Average = 0ms

Host Name . . . . . . . . . . . . : abyssuser
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown
IP Routing Enabled. . . . . . . . : Yes
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No

Ethernet adapter Local Area Connection 2:

Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft Loopback Adapter
Physical Address. . . . . . . . . : 02-00-4C-4F-4F-50
Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : No
IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.0.1
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . :

Ethernet adapter Local Area Connection:

Connection-specific DNS Suffix . : lan
Description . . . . . . . . . . . : Marvell Yukon Gigabit Ethernet 10/10
0/1000Base-T Adapter, Copper RJ-45
Physical Address. . . . . . . . . : guess you dont need this
Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.100
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
( first ip of dns server
second ip of dns server )
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Disabled
Lease Obtained. . . . . . . . . . : Saturday, May 06, 2006 8:47:00 AM
Lease Expires . . . . . . . . . . : Saturday, May 06, 2006 9:17:00 AM
 
W

Will Denny

Hi

Why have you got a 192... IP Address and a 192... Default Gateway?

--


Will Denny
MS-MVP Windows Shell/User
Please reply to the News Groups

 
Ad

Advertisements


Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top