Failed to launch ConmanClient.exe


M

matzeooK

Hi,
we are developing a X86 based CE5.0 Image.
All image components work well except the connection to
VisualStudio2003. All needed modules for .Net are included.

In some cases we can establish a connection over the Smart Device
Authentication Utility using only TCP/IP. But in most cases the
connection fails with
"Failed to launch ConmanClient.exe".
There is always a new conmanclient.exe copied to our \windows\ folder
on the CE device. If we can establish the connection the file is ok and
we can open it. If the error occures the file seems to be damaged
("conmanclient is not a valid WindowsCE application"). I checked that
the file is copied from our "Microsoft Visual Studio .NET 2003
CompactFrameworkSDK\ConnectionManager\Target\wce400\x86" folder. This
file is ok.

Does anybody has an idea?

By the way, why do we have to use the Smart Device Auth... tool? Why
isn't it possible to use the conmanclient.exe to connect directly to
the develop PC?
I know there were some "old" posts describing the conmanclient
parameters like "/transport:\windows\cmtnpt_tcp­connect.dll
/property:ip=desktop_IP_ address" but they don't work.
Why are the sources for this tool not available in Platform Builder?
 
Ad

Advertisements

M

matzeooK

Where are the MS people who build this tool?
It can't be so difficult to copy a file and look for the right
filesize!?
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top