Application does not launch using Roaming Profiles


B

Bruno Keller

Hello all,

we had some problems on our Win2000 Adv. Server Terminalserver Farm. (With
the SP1 Update Rollup Pack) and had to uninstall the pack. The farm contains
6 Terminalservers (only MS-no Citrix). The users have roaming profiles
configured. Now, we have some users that have a strange problem. If they
have roming profiles enabled, an application does not start (the exe
launches - but the application does not launch). If i change the user
profile to local the application works fine. If i copy the profile back to
the profile-server and change it back to roaming, the application works fine
on this server where i made the changes. On the other servers it does not
work (even the roaming profile is copied from a working server). I had on
all servers to change to local. Copying the profiles from Server to Server
does not work either.

Any ideas what this is ? I also set the permissions new on the Profiles (on
the roaming profile server) but with no success.

Thank you for any tips
Bruno
 
Ad

Advertisements

B

Bruno Keller

the SP1 Update Rollup Pack) and had to uninstall the pack. The farm
contains
ups.. sorry this was the "Update Rollup 1 for Win 2000 SP 4 (KB891861)"
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top