2nd HDD in vista


M

Martin W13

Hi

Just built a system with a SATA HDD as the boot disk and a DVD drive on the
IDE cable. I've just added an IDE HDD on to the same cable as the DVD and
although the BIOS recognises it's there when Vista boots it can't seem to
find it.

Do I need to move the jumper on the back of the Drive to Slave (it's
currently on Cable Select) or would I be better getting an IDE-SATA convertor
and using the spare SATA socket on the MB? Or am I just being totally dense
and missing something really obvious?

Cheers in advance for your help
 
Ad

Advertisements

M

Martin W13

Just thought, the disk had been used in a Netgear network drive, so would
have been formatted in a different way to Windows - if I go to Disk
management and create a partition would that solve the problem do you think?
 
M

mikeyhsd

unless there is something you need to save on it,
I'd partiation and format it.



(e-mail address removed)



Just thought, the disk had been used in a Netgear network drive, so would
have been formatted in a different way to Windows - if I go to Disk
management and create a partition would that solve the problem do you think?
 
M

Martin W13

Thanks for the help, that's exactly what I've done and it works perfectly.
Thanks again
 
Ad

Advertisements

M

mikeyhsd

you are most welcome, enjoy the 2 hard drives.

by the way, you might consider moving the page file to the second hard drive.



(e-mail address removed)



Thanks for the help, that's exactly what I've done and it works perfectly.
Thanks again
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top