Volume slider on AIW 8500


B

Big Red

I just reimaged my drive and everything works great except that the volume
slider on the MMC TV does not seem to work. The sound is fine and I know
its plugged into the "line in" jack on the sound card. Every application and
game work perfectly except the volume control on the ATI TV application. In
the Volume Control menu, the line in controls the tv sound just like it
should. Anybody have an idea why?

Asus A7N8X
Barton 2500 (3200)
1 GB of Corsair 3200 ram
SB Audigy 2 card
300 GB ATA133 drive
ATI AIW 8500 128 meg
 
Ad

Advertisements

B

Barry Watzman

Yes, that is a setting in the setup menu that links the TV volume
control to ONE channel of your sound card, and you have to select which
one. Open the TV, right click, setup, select the display tab, and run
the initialization wizard. PAY ATTENTION, selection of the audio input
setting will be on one of the screens.

[Note, if you have a VERY old version of MMC, at one time there was a
bug and this function did not work. But that goes back to about 2001 or
2002.]
 
Ad

Advertisements

B

Big Red

Thanks I got to finally give me the option of choosing the "line in" and it
works fine. Thanks again...

Barry Watzman said:
Yes, that is a setting in the setup menu that links the TV volume control
to ONE channel of your sound card, and you have to select which one. Open
the TV, right click, setup, select the display tab, and run the
initialization wizard. PAY ATTENTION, selection of the audio input
setting will be on one of the screens.

[Note, if you have a VERY old version of MMC, at one time there was a bug
and this function did not work. But that goes back to about 2001 or
2002.]


Big said:
I just reimaged my drive and everything works great except that the
volume slider on the MMC TV does not seem to work. The sound is fine and
I know its plugged into the "line in" jack on the sound card. Every
application and game work perfectly except the volume control on the ATI
TV application. In the Volume Control menu, the line in controls the tv
sound just like it should. Anybody have an idea why?

Asus A7N8X
Barton 2500 (3200)
1 GB of Corsair 3200 ram
SB Audigy 2 card
300 GB ATA133 drive
ATI AIW 8500 128 meg
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top