TV tuner on ATI AIW 9600


T

Ted F

I bought a new video card "ATI All-In-Wonder 9600". I did a fresh install of
Windows XP HE Operating System, all related drivers and software; mainboard,
AGP, sound, video, ect. Also, enabled the UDMA.

After I installed the new video drivers (CAT 5.10) and ATI Multimedia Center
9.08 with ATI remote wonder 3.02, setup all related ATI software. Everything
installed and setup correctly, but, one thing is wrong. When I go into the
ATI TV Tuner, I see a slight jitter in the TV broadcast image. The ATI TV
Tuner broadcast is not as smooth as it should be.

Can anyone tell me how to fix this? Or, what could be wrong?
 
Ad

Advertisements

J

Jeff

After I installed the new video drivers (CAT 5.10) and ATI Multimedia
Center 9.08 with ATI remote wonder 3.02, setup all related ATI software

Users have claimed MMC 9.08 has bugs and doesn't work very well.

I have AIW 9600XT. I am using Cat 5.10 and MMC 9.06.1

You may want to uninstall 9.08 and download 9.06.1.
 
X

xmradio

Jeff said:
Users have claimed MMC 9.08 has bugs and doesn't work very well.

I have AIW 9600XT. I am using Cat 5.10 and MMC 9.06.1

same here, works great...

xman
 
T

Ted F

Where the hell do I get that version? MMC 9.06.1

ATI's website no longer post this for download. You can only download MMC
9.08.
 
Ad

Advertisements

T

Ted F

Thanks for the info...

Found MMC 9.06.1 to download...this MMC version fixed the problem.

Everything works great!!
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top