TD fails to load .slx file


G

Guest

After making a few changes to my configuration, TD started generating errors at the end of an image build. The error message refers to an internal error, "the parameter is not correct" and a "type mismatch" error came up. I think it has to do with the EWF component I added I think.

After exiting TD and loading some QFE's (Q811279, Q823025 and Q832662) and trying to load the slx file, it first comes up with an info msg "initializing new component: EWF NTLDR - hotfix" and "upgrading from: EWF NTLDR". Then immediately an error window pops up with "Configuration Management (CMI) Error, Code=0x800a000d, Description=type mismatch". and aborts loading the configuration.

Now besides wondering what is wrong, my question is, can I still get my configuration .slx file back to a situation where it loads? because the idea of starting all over again....aaargh


Avi
 
Ad

Advertisements

G

Guest

the .slx files are .xml files actually. maybe if you have experience with xml (I don't) you can ascii edit them and find what's wrong

idan
 
K

KM

By default, SLX Configuration is saved as binary data (CMI object
serialization) unless you save it as XML in TD.

Avi, if you saved your SLX as binary I guess there is nothing much you can
do to repair your SLX file.
There is some manual repair possible using CMI Explorer or directly by using
CMI object model but still require a lot of time. Perhaps, it will be easier
to start the Configuration from scratch.

Sorry, couldn't help much,
--
KM,
BSquare Corporation
the .slx files are .xml files actually. maybe if you have experience with
xml (I don't) you can ascii edit them and find what's wrong.
 
G

Guest

Was afraid of that....thanks anyway

Which does not mean I am in the clear, I tried making a new sample configuration, and the errors keep coming! I dont know what triggered this, but it is not going away by itself.....I wil put it in a new topi

Avi
 
Ad

Advertisements

W

Wayne Taylor

Avi

I had the same problem. Have a look at http://www.parity-ict.com/xpe/ HTH


Avi said:
After making a few changes to my configuration, TD started generating
errors at the end of an image build. The error message refers to an internal
error, "the parameter is not correct" and a "type mismatch" error came up. I
think it has to do with the EWF component I added I think.
After exiting TD and loading some QFE's (Q811279, Q823025 and Q832662) and
trying to load the slx file, it first comes up with an info msg
"initializing new component: EWF NTLDR - hotfix" and "upgrading from: EWF
NTLDR". Then immediately an error window pops up with "Configuration
Management (CMI) Error, Code=0x800a000d, Description=type mismatch". and
aborts loading the configuration.
Now besides wondering what is wrong, my question is, can I still get my
configuration .slx file back to a situation where it loads? because the idea
of starting all over again....aaargh
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top