System Restore


S

Sue

I get this message when I try system restore after - it appears to be
complete - in other words it finds a restore point, I agree and it does its
thing. Just when everything is restarted the error message is that System
restore was not successful due to an "unexpected error". I have a new Dell
laptop running Vista Home Premium (SP1 has not downloaded yet) and Norton
Internet Security 2007 and Spybot latest version. I tell you this because on
my old XP desktop I had to change a setting on NAV to enable system restore
to work and once I did that everything was fine. -
Thanks for your help/ideas
 
Ad

Advertisements

M

Mark

I received the same error. Googled a bit and found that you need to
reboot in to safe mode then rum system restore. After doing that it worked
for me.

Good luck.
 
S

Sue

Next time I need system restore Ill ty this. Dell tech support helped me
last night but this is exactly the sttting I was looking for and could not
fine on my new Norton. Thanks
 
M

Mark

Any info on disabling this on Norton 360 v2.0 ? Can't seem to find it with
this Norton product.

Thanks.
 
Ad

Advertisements

M

Mark

Here's an update to those that may need to know. If you are running Norton
360 2.0 then ( to be able to run Vista system restore correctly ) you need
to disable the firewall protection within Norton 360 2.0.


Thanks Mark for the heads up as this was the information I received from
Norton support chat.
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Similar Threads


Top