Signature


R

Redwren

Using Outlook 2007

I have a signature created and graphic (company logo .gif) attached. Works
fine and new emails and replys/forwards except when I forward a pdf
attachment.

When I foward an email that contains a pdf attachment my signature format
(font, color and logo) change to simple black and white and the logo or
graphic disappears. Why?
 
Ad

Advertisements

R

Redwren

I believe so. Now I'm thinking I have to set something to read all messages
as HTML... am I on the right track?

Diane Poremsky said:
is the forward message plain text?

--

Diane Poremsky [MVP - Outlook]



Outlook Tips by email:
mailto:[email protected]

EMO - a weekly newsletter about Outlook and Exchange:
mailto:[email protected]

Let's Really Fix Outlook 2010
http://forums.slipstick.com/forumdisplay.php?f=34

Redwren said:
Using Outlook 2007

I have a signature created and graphic (company logo .gif) attached.
Works
fine and new emails and replys/forwards except when I forward a pdf
attachment.

When I foward an email that contains a pdf attachment my signature format
(font, color and logo) change to simple black and white and the logo or
graphic disappears. Why?
 
Ad

Advertisements

D

Diane Poremsky [MVP]

Oh, about half, I think. :) Forwards should use the default message format
in Tools, options, mail format.

--

Diane Poremsky [MVP - Outlook]



Outlook Tips by email:
mailto:[email protected]

EMO - a weekly newsletter about Outlook and Exchange:
mailto:[email protected]

Let's Really Fix Outlook 2010
http://forums.slipstick.com/forumdisplay.php?f=34

Redwren said:
I believe so. Now I'm thinking I have to set something to read all
messages
as HTML... am I on the right track?

Diane Poremsky said:
is the forward message plain text?

--

Diane Poremsky [MVP - Outlook]



Outlook Tips by email:
mailto:[email protected]

EMO - a weekly newsletter about Outlook and Exchange:
mailto:[email protected]

Let's Really Fix Outlook 2010
http://forums.slipstick.com/forumdisplay.php?f=34

Redwren said:
Using Outlook 2007

I have a signature created and graphic (company logo .gif) attached.
Works
fine and new emails and replys/forwards except when I forward a pdf
attachment.

When I foward an email that contains a pdf attachment my signature
format
(font, color and logo) change to simple black and white and the logo or
graphic disappears. Why?
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top