SDI doesn't work


D

Daniele

I have a diskless system, so:
- I have built my image with target designer;
- i putted it into drive C: of a reference device (i.e. an hard disk);
- I FBAing the image until a message of reseal was shown to me;
- I booted again from disk because I have to tuning something that
cannot go well through FBA;
- I run "fbreseal --keepall";
- I created sdi file;

when the target machine try to start show me the message:
"Windows could not start due to an error while booting from a RAMDISK.
Windows failed to open RAMDISK image." I check the locatin and the name
of sdi and they are right.

My sdi is 990 MB and the ram is 2 GB. I try to make a 600MB sdi, but
nothing change.

Any help will be appreciated.

Daniele
 
Ad

Advertisements

D

Daniele

Daniele ha scritto:
I have a diskless system, so:
- I have built my image with target designer;
- i putted it into drive C: of a reference device (i.e. an hard disk);
- I FBAing the image until a message of reseal was shown to me;
- I booted again from disk because I have to tuning something that
cannot go well through FBA;
- I run "fbreseal --keepall";
- I created sdi file;
What is the maximum limit for diskless image? Is it half of my RAM?
 
Ad

Advertisements

S

Sean Liming \(MVP\)

1. Did you include the RAM Driver component?
2. Try starting simpler to prove that the system works, don't do System
Cloning.


Regards,

Sean Liming
www.sjjmicro.com / www.seanliming.com
Book Author - XP Embedded Advanced, XP Embedded Supplemental Toolkit
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top