Regional and Language Options did not work after SP3


S

Stefan Siegel

Hello,

after an update form SP2 to SP3 the Regional and Language Options did not
work.



Setting German for Regional and Language Options (user interface language,
Standards and formats, ...) are reset to English after the FBA. Switch to
German in the Control Panel takes effect only to a small part of application
and messages.


A new Installation on a clean WinXP Pro SP3 (Virtual PC) shows the same
behaviour. After the Installation of Windows XP embedded SP1 (add German
Language Pack) and SP2 the image is ok. After FP 2007, SP3 and update March
2009 the image switch back to English.




What's missing?

Thanks for help, Stefan
 
Ad

Advertisements

J

JB, DANBIT

Hi Group,

I have the same problem...

I had made an full xp pro embedded(it is a XP embedded) image including the
language support for Danish, Swedish, Norwegian and English, but when i try
to change the languageto another in the Regional Language Options it is not
all menus and text that is translated into the selected language, some of
them is stil in English.
what can be wrong?

Best regards

John Bork

DANBIT
 
Ad

Advertisements

W

Windows Embedded

Dear all,
I have the same problem, exactly.

Any solution ?

Regards.

Edu
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top