Network Browsing


M

Mark Toby

When I go to network neighborhood and browse our domain,
I no longer see any of the network servers, I only see
the 2 local computers that are on my same network.
Something happened just recently to change this. The
servers are on a 10.1.16.x address and my workstation is
on a 10.8.192.x address. As a matter of fact, when the
browser is at the domain level, I see some different
domains on the 10.1.x.x network than I do on the
10.8.x.x. The problem is independent of workstation and
user. Our network people say that they did not make any
changes (such as filtering) on the network switches, but
something happened. At 8:00 on Tuesday I could see the
servers, at 8:30 I could not.

Any ideas?

Thanks
 
Ad

Advertisements

P

Phil M.

When I go to network neighborhood and browse our domain,
I no longer see any of the network servers, I only see
the 2 local computers that are on my same network.
Something happened just recently to change this. The
servers are on a 10.1.16.x address and my workstation is
on a 10.8.192.x address. As a matter of fact, when the
browser is at the domain level, I see some different
domains on the 10.1.x.x network than I do on the
10.8.x.x. The problem is independent of workstation and
user. Our network people say that they did not make any
changes (such as filtering) on the network switches, but
something happened. At 8:00 on Tuesday I could see the
servers, at 8:30 I could not.

Any ideas?

Thanks

Do you have a WINS server configured on your network? Does it replicate
with a server on the other subnet?
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top