netstat not working

Discussion in 'Anti-Virus' started by BlackFoot, May 6, 2004.

  1. BlackFoot

    BlackFoot Guest

    hi,
    I have just seen that when I type netstat in msdos nothing happens or
    shows, it was working a few days ago. Any idea how this might have
    happend or why? How can I get it working again?

    thanks



    BlackFoot
     
    BlackFoot, May 6, 2004
    #1
    1. Advertisements

  2. BlackFoot,

    I've had this happen before and the usual cause is spyware, and usually its
    because they've installed a Winsock LSP extension to your system.

    I would recommend you download Ad-Aware (www.lavasoftusa.com) and Spybot
    Search & Destroy (www.safer-networking.org).

    Run them both, update them both, scan your system. Then if its still not
    working, download LSPFix (http://cexx.org/lspfix.htm) and let it remove and
    bad entries.

    "BlackFoot" <> wrote in message
    news:...
    >
    > hi,
    > I have just seen that when I type netstat in msdos nothing happens or
    > shows, it was working a few days ago. Any idea how this might have
    > happend or why? How can I get it working again?
    >
    > thanks
    >
    >
    >
    > BlackFoot
    >
     
    Locke Nash Cole, May 8, 2004
    #2
    1. Advertisements

  3. BlackFoot

    Guest

    Locke Nash Cole,

    Got Ad-aware
    It's done thanks for the help and advice.
     
    , May 10, 2004
    #3
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. Caliban

    AVG Email Scanner Not Working

    Caliban, Sep 24, 2003, in forum: Anti-Virus
    Replies:
    9
    Views:
    346
  2. Fludge

    Not Filter - Not Working

    Fludge, Oct 1, 2003, in forum: Anti-Virus
    Replies:
    4
    Views:
    249
    Peter
    Oct 3, 2003
  3. Joe

    McAfee not working

    Joe, Oct 15, 2003, in forum: Anti-Virus
    Replies:
    2
    Views:
    211
  4. T.R.

    AVG 7 not working?

    T.R., Oct 19, 2003, in forum: Anti-Virus
    Replies:
    2
    Views:
    230
  5. Joe Donaldson
    Replies:
    3
    Views:
    368
    Linea Recta
    Mar 14, 2004
  6. Arjen
    Replies:
    0
    Views:
    225
    Arjen
    Aug 9, 2004
  7. SiK_cHoDe

    internet explorer not working?

    SiK_cHoDe, Sep 12, 2004, in forum: Anti-Virus
    Replies:
    5
    Views:
    181
  8. Ralph

    Path not working

    Ralph, Sep 27, 2004, in forum: Anti-Virus
    Replies:
    1
    Views:
    286
    Vanguardx
    Sep 27, 2004
Loading...