Macros function sporadically


J

JacquieAtFRCC

I have written macros and tested them in VBA. They do run. I have assigned
these macros to buttons on a report worksheet. I have changed Excel security
settings to allow all macros and allowed access to the VBA project module.
However, when I click on the buttons to run the assigned macro, the macro may
function one time and not the next. It seems that if I reset the Security
settings each time before I run a macro, the macro seems to run, but this
isn't an acceceptable fix. Does anyone know why the macros function
sporadically?
 
Ad

Advertisements

J

james.billy

I have written macros and tested them in VBA. They do run. I have assigned
these macros to buttons on a report worksheet. I have changed Excel security
settings to allow all macros and allowed access to the VBA project module.
However, when I click on the buttons to run the assigned macro, the macro may
function one time and not the next. It seems that if I reset the Security
settings each time before I run a macro, the macro seems to run, but this
isn't an acceceptable fix. Does anyone know why the macros function
sporadically?

Hi,

Have you got an example of a macro that has this behaviour, might be
worth ruling out your code in the first instance.

James
 
J

JacquieAtFRCC

I will send you the workbook with the macros, buttons, etc. for your perusal.
 
Ad

Advertisements

J

james.billy

I will send you the workbook with the macros, buttons, etc. for your perusal.






- Show quoted text -

Ok I will take a look, see if I get the same behaviour.

James
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top