Forwarding a message w/hyperlink not working properly


M

McDal

I get emails that contain hyperlinks and I'm unable to forward the message
"as is" with the hyperlink connection. I get the text only...not the
underlined blue text in the forward.

Is there a setting that I'm missing? I have to copy the hyperlink in the
original message and then click the forward button and paste it back into the
message...what a pain.
 
Ad

Advertisements

M

McDal

version 2003
I have HTML checked off but I don't think it's using it, it looks like plain
text to me.
 
R

Roady [MVP]

When you reply, you always reply in the same format as you received the
message. Don't worry about it; most receiving email clients will
automatically convert typed hyperlinks in Plain Text messages to clickable
hyperlinks when you receive the message. The same has been done for when you
received the original message ;-)
 
M

McDal

I'm sorry I don't understand. Your saying that it will automatically convert
to a hyperlink or the receiving person needs to convert it to a hyperlink?
All I know is that when I do the forward and see the plain text which should
be a hyperlink and HTML format, I'm unable to see it that way. I'm figuring
the way I see it when it leaves is the way the receiving person will see it.

Am I confusing you?
 
D

Diane Poremsky {MVP}

If you hover over the link, what happens? If you press enter or space bar at
the end or the link, what happens?
 
Ad

Advertisements


Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top