Firefox issues


Joined
Jan 4, 2003
Messages
7,706
Reaction score
662
Started playing up again these past few days. Anyone experiencing problems again?

v3.5.2
 
Ad

Advertisements

Quadophile

Hon. Acoustical Engineer
Moderator
Joined
Mar 16, 2002
Messages
6,067
Reaction score
249
Will look out for bugs and report here if I come across any, so far so good.

What kind of problems are you experiencing?
 
Joined
Feb 16, 2009
Messages
2,117
Reaction score
10
Hi XXX,

Yeah i have had a few goings on going on lately.....especially that bl***y ask search engine and timing out stuff. Also a few servers not found and stuff not responding etc.
Whats happening on you ??

Zzzzz
 
Joined
Jan 4, 2003
Messages
7,706
Reaction score
662
Constant crashing. Sometimes if I close browser then try opening another window it tell me firefox is already open and must be closed first so i have to go into task manager

So slow its almost tempting to uninstall and leave it off completely.
I have actaully reinstalled but still the same!

"Firefox is already running, but is not responding. To open a new window, you must first close the existing Firefox process, or restart your system."
 
Last edited:

Quadophile

Hon. Acoustical Engineer
Moderator
Joined
Mar 16, 2002
Messages
6,067
Reaction score
249
TriplexDread said:
Constant crashing. Sometimes if I close browser then try opening another window it tell me firefox is already open and must be closed first so i have to go into task manager

So slow its almost tempting to uninstall and leave it off completely.
I have actaully reinstalled but still the same!

"Firefox is already running, but is not responding. To open a new window, you must first close the existing Firefox process, or restart your system."

Sounds very unusual since I have been using the new version all day today and it has yet to crash or freeze up on me. I have the dual boot with XP and Ubuntu and not having any problem in either OS. Nonetheless I will report here if I come across a situation like you described. Are you using it in Vista? If so, than the problem maybe with the OS integration rather than anything else. I know it must be very frustrating at your end so hope you find the culprit soon and resolve the issue.
 

Taffycat

Crunchy Cat
Joined
Jun 1, 2006
Messages
11,810
Reaction score
876
I think my FF has a guilt complex!;) I am using v.3.5.2 on Vista too and occasionally, after intentionally closing FF, I get a little error message, telling me that "FF has crashed," and asking if I want to report it. I have also found that the browser has "stopped responding" a couple of times too, but if I give it a moment or two, it will usually begin to respond again.

It does not appear to be happening on our XP PC, so perhaps Quad is on the right track :thumb:

It is not happening a lot, but just thought it was relevant to mention it TXD.:nod:
 
Ad

Advertisements

Joined
Jan 4, 2003
Messages
7,706
Reaction score
662
I'm on XP. Just constant problems. I don't know what it is.

I've tried clearing everything out and it still does not resolve it

grrr
 
Last edited:

Quadophile

Hon. Acoustical Engineer
Moderator
Joined
Mar 16, 2002
Messages
6,067
Reaction score
249
TriplexDread said:
I'm on XP. Just constant problems. I don't know what it is.

I've tried clearing everything out and it still does not resolve it

grrr
I am not sure how many more are having similar problems but if it is something which gets reported to Mozilla they would come up with an update. I am thinking it could be a conflict with some background service. Do you send crash report to Mozilla when it happens?
 
Joined
Jan 4, 2003
Messages
7,706
Reaction score
662
Yeah it's really annoying me. I had to start using explorer. I's a shame because I do prefer FF.

Thanks VR will give it a go in a bit :)
 
Joined
Jan 4, 2003
Messages
7,706
Reaction score
662
Ok quick update. I seemed to have resolved the issues.

I opened up FF in Safemode via the program folder and disabled. Most of the options in there including some plug-ins and reset one or two others. Seems fine at present :)

Thanks for taking time out guys, appreciated!!

Oh btw the safemode option will only open if FF is not running ;)
 
Ad

Advertisements

Quadophile

Hon. Acoustical Engineer
Moderator
Joined
Mar 16, 2002
Messages
6,067
Reaction score
249
TriplexDread said:
Ok quick update. I seemed to have resolved the issues.

I opened up FF in Safemode via the program folder and disabled. Most of the options in there including some plug-ins and reset one or two others. Seems fine at present :)

Thanks for taking time out guys, appreciated!!

Oh btw the safemode option will only open if FF is not running ;)
Oh I love happy endings! :D Glad to know you no longer would be suffering from headaches:)

Now you should be able to find out what caused it if you enable the plug-ins and add-ons one by one.
 
Ad

Advertisements


Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Similar Threads

FireFox ? 5
Firefox phone !!! 1
Firefox problems 4
Firefox Persona... 4
Firefox profile 5
Firefox again 15
Firefox 3.5 8
Get rich with Firefox !!!!!! 0

Top