Cannot access Accounts "To help prevent malicious code from runnin


T

Tim C

BCM is setup on a server. One workstation gets the following error message
when trying to open an 'Account'. "To help prevent malicious code from
running, one or more objects in this form were not loaded. For more
information contact your administrator" BCM has been
uninstalled/reinstalled. Able to access projects,contacts etc. Other
worksations do NOT have the problem. Anyone else run into this situation and
have solution? Workstation was able to open Accounts and then this problem
popped up. Believe settings somewhere were changed. Thanks in advance for
your help!
 
Ad

Advertisements

K

KidDingo

I am also experiencing this problem.

Symptoms:
1. Dowloaded latest patch for Outlook 2003.
2. Can no longer open Accounts. Get error message about preventing malicious
code from running. Could access Details tab, but General tab said BCM form
not available.

Tried everything suggested in MS Knowledgebase & Forums to no avail (cleared
cache, made changes to Registry including TNEF amendments and
EnableMapiFiles, checked Disabled/Enabled BCM in Help About, tried to
republish form to no avail - got MAPI error).

Loaded Office 2007. Selected Remove Outlook 2003. Loaded old databse and
applied all SPs and patches. Still get same error message.

Obviously the Outlook 2003 SP has corrupted the database somehow. It is ONLY
in Accounts, and only the General form.

I am beyond frustrated.

Any solutions would be welcome.
 
Ad

Advertisements

L

Luther

I am also experiencing this problem.

Symptoms:
1. Dowloaded latest patch for Outlook 2003.
2. Can no longer open Accounts. Get error message about preventing malicious
code from running. Could access Details tab, but General tab said BCM form
not available.

Tried everything suggested in MS Knowledgebase & Forums to no avail (cleared
cache, made changes to Registry including TNEF amendments and
EnableMapiFiles, checked Disabled/Enabled BCM in Help About, tried to
republish form to no avail - got MAPI error).

Loaded Office 2007. Selected Remove Outlook 2003. Loaded old databse and
applied all SPs and patches. Still get same error message.

Obviously the Outlook 2003 SP has corrupted the database somehow. It is ONLY
in Accounts, and only the General form.

I am beyond frustrated.

Any solutions would be welcome.





- Show quoted text -
Has anyone with this problem tried Microsoft Support? What do they
say?
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top