Blank Boot-Up


F

fredmertz

I have a Dell Inspiron 9100 and the first time I use it, Vista seems to boot
up o-k, judging by the audio cues, but the screen remains blank. I shut down
and re-start the computer, choose "start Windows normally," and Vista then
boots normally with the
program appearing on the screen. At the original start, some video component
must be missing or doesn't kick in. I'd appreciate any help.
 
Ad

Advertisements

P

Paul Montgomery

I have a Dell Inspiron 9100 and the first time I use it, Vista seems to boot
up o-k, judging by the audio cues, but the screen remains blank. I shut down
and re-start the computer, choose "start Windows normally," and Vista then
boots normally with the
program appearing on the screen. At the original start, some video component
must be missing or doesn't kick in. I'd appreciate any help.

It's working now, so don't worry about one odd instance.
 
Ad

Advertisements

M

Malke

fredmertz said:
I have a Dell Inspiron 9100 and the first time I use it, Vista seems to
boot up o-k, judging by the audio cues, but the screen remains blank. I
shut down and re-start the computer, choose "start Windows normally," and
Vista then boots normally with the
program appearing on the screen. At the original start, some video
component
must be missing or doesn't kick in. I'd appreciate any help.

Contact Dell tech support. This sounds like a hardware fault and since this
is a laptop, you can't fix this yourself.

Malke
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top