AutoCorrect not working when replying


G

Guest

We are Currently having a pilot with Windows XP and Office 2003 and I've been
experiencing some problem with the AutoCorrect functions.

I Have a Windows XP (with all updates and SP's) laptop, have Office 2003
(with all updates) installed and configured Outlook 2003 to use Word 2003 as
editor. In Word I configured a AutoCorrect list wich contains a lot of words.
Now creating documents and new email messages, the AutoCorrect function works
properly, but on some messages, after replying the AutoCorrect function stops
functioning for no reason. Or at least it won't activate in the message. When
I try to open the autocorrect list all entrys seem to be gone. When starting
a new message everything has returned to normal.

How is this possible and what can I do to let it work all the time?

Callypso
PC Specialist/MCP
 
Ad

Advertisements

V

Vince Averello [MVP-Outlook]

Very odd... This is a shot in the dark but are you editing anything inside
the original message or just adding text to the top? Also, what format is
the mail item? I just tried it with a Plain Text item and auto-correct
seemed to work everywhere in the item
 
G

Guest

I Configured outlook to use the Rich Text format and most messages I am able
to reply with autocorrect, but there are some who don't seem to work. All
tested with RTF format. But it still remains strange that it is possible.

Tomorrow I'll test the Outlook 2003 Autocorrect function, maybe that might
work better then the Word 2003

"Vince Averello [MVP-Outlook]" schreef:
 
G

Guest

OK I kinda Figured it out what the problem is, only a solution would be
welcome.

I Noticed that the AutoCorrect function is not working properly when editing
email messages in a different language. The English messages are working
properly, but when outlook switches its default language to Dutch, the
English AutoCorrect Options are Gone.

Is there a way to configure outlook to use the same AutoCorrect options for
both languages?


Callypso said:
I Configured outlook to use the Rich Text format and most messages I am able
to reply with autocorrect, but there are some who don't seem to work. All
tested with RTF format. But it still remains strange that it is possible.

Tomorrow I'll test the Outlook 2003 Autocorrect function, maybe that might
work better then the Word 2003

"Vince Averello [MVP-Outlook]" schreef:
Very odd... This is a shot in the dark but are you editing anything inside
the original message or just adding text to the top? Also, what format is
the mail item? I just tried it with a Plain Text item and auto-correct
seemed to work everywhere in the item
 
Ad

Advertisements

G

Guest

OK Problem with autocorrect has been solved

It seems that the autocorrect list is only applyd for 1 language

To solve this problem for other languages copy the ACL files to other
languages
these are stored in:

C:\Documents and Settings\%username%\Application Data\Microsoft\MSO1033.ACL

I Copyd this file to MSO1043.acl and MSO2057.acl and it now works for all
used languages Dutch, English(UK) and English(USA)



Callypso said:
OK I kinda Figured it out what the problem is, only a solution would be
welcome.

I Noticed that the AutoCorrect function is not working properly when editing
email messages in a different language. The English messages are working
properly, but when outlook switches its default language to Dutch, the
English AutoCorrect Options are Gone.

Is there a way to configure outlook to use the same AutoCorrect options for
both languages?


Callypso said:
I Configured outlook to use the Rich Text format and most messages I am able
to reply with autocorrect, but there are some who don't seem to work. All
tested with RTF format. But it still remains strange that it is possible.

Tomorrow I'll test the Outlook 2003 Autocorrect function, maybe that might
work better then the Word 2003

"Vince Averello [MVP-Outlook]" schreef:
Very odd... This is a shot in the dark but are you editing anything inside
the original message or just adding text to the top? Also, what format is
the mail item? I just tried it with a Plain Text item and auto-correct
seemed to work everywhere in the item

We are Currently having a pilot with Windows XP and Office 2003 and I've
been
experiencing some problem with the AutoCorrect functions.

I Have a Windows XP (with all updates and SP's) laptop, have Office 2003
(with all updates) installed and configured Outlook 2003 to use Word 2003
as
editor. In Word I configured a AutoCorrect list wich contains a lot of
words.
Now creating documents and new email messages, the AutoCorrect function
works
properly, but on some messages, after replying the AutoCorrect function
stops
functioning for no reason. Or at least it won't activate in the message.
When
I try to open the autocorrect list all entrys seem to be gone. When
starting
a new message everything has returned to normal.

How is this possible and what can I do to let it work all the time?
 

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments. After that, you can post your question and our members will help you out.

Ask a Question

Top